naš tim

Jana

Nešković

Advokat

Biografija

Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu završila je 2013. godine. Iste godine započinje obavljanje advokatsko-pripravničke vežbe kod advokata Beljanski Vladimira, a nakon upisa u imenik Advokatske komore Vojvodine 2016. godine nastavlja rad u Zajedničkoj advokatskoj kancelariji Beljanski kao advokat. 

U toku dosadašnjeg rada pretežno se bavila zastupanjem i savetovanjem klijenata u statusnim postupcima iz oblasti privrednog prava, savetovanjem kod M&A transakcija, odbranom okrivljenih u krivičnim postupcima povezanim sa poslovanjem u privredi. Značajno iskustvo poseduje i u postupcima osnivanja privatnih zdravstvenih ustanova, njihovom zastupanju i savetovanju. Sastavlja sve vrste ugovora između fizičkih i/ili pravnih lica, a posebno ugovore u privredi.

Prošla je osnovnu obuku za posrednike – medijatore i stekla dozvolu za posredovanje Ministarstva pravde Republike Srbije. 

Pored navedenog, uspešno je stekla sertifikat za odbranu maloletnih učinilaca krivičnih dela i zastupanje oštećenih maloletnika u krivičnom postupku Pravosudne akademije.

Koautorka je stručnih priručnika “Vodič za branioce po službenoj dužnosti” i “Vodič za okrivljenog kroz krivični postupak i njegov odnos sa braniocem po službenoj dužnosti” u izdanju Helsinškog odbora za ljudska prava u Republici Srpskoj.

Završila je i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerzita u Novom Sadu 2010. godine.

Govori engleski jezik.

Ostali članovi

tima

Advokat

Stefan Dulić

Advokatski Pripravnik

Srđan Hromiš

Administrativni Saradnik

Branislava Timotijević