Pravila korišćenja

Dobrodošli na zvaničan sajt Zajedničke advokatske kancelarije Beljanski (dalje: ZAK Beljanski). Korišćenjem bilo kog dela ovog sajta automatski prihvatate sva aktuelna Pravila korišćenja, kao i našu Politiku privatnosti. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim posećivanjem ovog sajta ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim Pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo ovog sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Lična, autorska i druga prava 

Sadržaj objavljen na ovom sajtu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka ZAK Beljanski, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta ZAK Beljanski ili bilo kom trećem licu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na ovom sajtu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju osnovanosti sadržaja žalbe.

Pojedine pozadinske fotografije su preuzete sa sajta Unsplash. One imaju isključivo ilustrativnu namenu i ne mogu se koristiti za dalju distribuciju u komercijalne svrhe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

ZAK Beljanski sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Ovaj sajt ZAK Beljanski se sastoji od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. ZAK Beljanski nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Pristup ovom sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

 

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka molim Vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

Izmene i dopune Pravila korišćenja i njihovo stupanje na snagu 

ZAK Beljanski zadržava pravo da bez najave povremeno izmeni ili dopuni ova Pravila korišćenja. O važnim izmenama i dopunama ZAK Beljanski može obavestiti korisnike putem emaila ili objavljivanjem na ovom sajtu. Korišćenjem bilo kog sadržaja ovog sajta smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ova Pravila korišćenja stupaju na snagu dana 28.12.2021. godine.