O nama

Misija

Pružanje stručne i najkvalitetnije pravne pomoći svojim klijentima kroz stalno unapređivanje.

Vizija

Očuvanje stečenog ugleda, poverenje svojih klijenata i prepoznatljivost po kvalitetu pruženih usluga.

Vrednosti

Stručnost, profesionalizam, odgovornost, etičnost, poštovanje i poverenje.
PROČITAJTE VIŠE

Oblasti rada

Advokatska kancelarija Beljanski više od četiri decenije, stručno i savesno pruža pravnu pomoć svojim klijentima iz različitih oblasti prava: Krivično pravo - Građansko pravo - Radno pravo - Privredno pravo - Upravno pravo - Ustavno pravo - Medijsko pravo - Rehabilitacija i restitucija - Intelektualna svojina.


Novosti

Intervju advokata Vladimira Beljanskog

Advokat Vladimir Beljanski dao je intervju za časopis Pravnik u pravosuđu kompanije Paragraf lex. Intervju možete pročitati ovde

Advokat Vladimir Beljanski govorio je za list Dnevnik o najavama za uvođenje kazne doživotnog zatvora

Advokat Vladimir Beljanski izjavio je za novosadski list “Dnevnik” da bi, pre uvođenja kazne doživotnog zatvora za ubice i silovatelje dece, trebalo videti koliko često se pojavljuju povratnici i za koja dela kao i da da bi trebalo razmotriti da […]

Advokat Slobodan Beljanski učestvovao je u izradi studije “Ustavni položaj sudske vlasti – analiza i preporuke za izmene”

Studija pod nazivom „Ustavni položaj sudske vlasti – analiza i preporuke za izmene“ rezultat je timskog rada eksperata Centra za pravosudna istraživanja. Slobodan Beljanski priredio je drugu tematsku celinu koja se odnosi na položaj suda i sudija.

Pogledajte sve novosti

Gde smo?