O nama

kis_1524a_resize
kis_1517a_resize
kis_1629a_resize
kis_1591-as-smart-object-1a_resize
kis_1609a_1_resize
kis_1602a_resize
kis_1616a_2_resize
Advokatsku kancelariju Beljanski osnovao je u Novom Sadu 1969. godine advokat Slobodan Beljanski.

Od osnivanja advokatska kancelarija Beljanski neprekidno pruža pravnu pomoć svojim klijentima na teritoriji AP Vojvodine, Srbije i u inostranstvu, u svim oblastima prava.

Komunikaciju sa klijentima tim advokata i saradnika obavlja na srpskom i engleskom jeziku neposredno, a na svim ostalim jezicima putem prevodioca.

Oblasti rada

Misija

Misija Zajedničke advokatske kancelarije Beljanski je da uz visok stepen profesionalne odgovornosti i poštovanje najviših etičkih standarda pravničke profesije, pruži stručnu pravnu pomoć svojim klijentima. Za advokatski tim kancelarije Beljanski svaki pojedinačni slučaj predstavlja izazov i priliku da svoje stručno znanje i dugogodišnje iskustvo iskoriste kako bi zaštitili interese svojih klijenata. Stalnim usavršavanjem, tim advokata i saradnika unapređuje svoje kompetencije iz svih pravnih oblasti, kako bi svojim klijentima obezbedili najkvalitetniju pravnu pomoć.

Vizija

Vizija Zajedničke advokatske kancelarije Beljanski je da sačuva stečeni ugled i poverenje svojih klijenata i da u budućnosti ostane prepoznatljiva po kvalitetu pruženih usluga. Advokati i saradnici teže da očuvaju tradiciju koju kancelarija ima u afirmisanju advokature kao profesije.

Vrednosti

Stručnost
Profesionalizam
Odgovornost
Etičnost
Poštovanje
Poverenje